.CAROLIEN

maandag 26 maart 2012

Hallo daar,

ik heb nog een paar oudere kaartjes gevonden die wel leuk vind om jullie te laten zien.
De eerste is ingekleurd met copic. En de 2de de cupido is een 3d kaartje.
Ik vind ze zelf goed gelukt.




Hopelijk vinden jullie ze ook mooi. Ik hoop binnen kort weer eens wat nieuws erop te zetten. Maar helaas  ik het druk op het werk ( daar mag men tegenwoordig blij om wezen en dat ben ik ook) en de weekenden zaten ook vol. Maar ik moet van het thuis front maar eens rustiger aandoen. Eens niks doen in het weekend. Dat klinkt leuk maar helaas zit ik zo niet inmekaar!!!!

Er is 1 voordeel Pasen komt eraan en dan heb ik niks hihihihihihihihi.

Groetjes Carolien

woensdag 21 maart 2012

Zo daar ben ik weer. Afgelopen zaterdag ben ik samen met Liesbeth van knutselbaas.blogspot.com naar Vera van http://verascraps.blogspot.com/ geweest om een middagje te knutselen. Vera had een afdrukje voor ons en een sketch en voor de rest hadden we onze eigen spullen mee. We moesten onze eigen kaart maken. En als je bij mij kijkt of bij de andere dames zie je hoe verschillende ze zijn geworden. Maar alle drie mooi( vind ik)
Ik zal hem eens aan jullie laten zien!!

Dit is hem dan.

Ik ben er super tevreden mee. Ik heb alleen de spellbinder van Vera geleend want die is super gaaf!!!

Hopelijk vinden jullie hem ook leuk om naar te kijken ( ik wel hihihihi)

Dit was hem weer voor vandaag.

Tot later!!!!!

Groetjes Carolien

dinsdag 20 maart 2012

Goede dag,

Ik heb nog een paar ouder kaartjes liggen die wel eens hier op m'n blog mogen. Helaas heb ik bij beide kaartjes geen teksten op gedaan. Ik heb helaas nog maar weinig tekststempels. En ik vind kaarten maken al lastig maar de teksten erbij vind ik nog erger! Maar als het goed is krijg ik binnenkort meer teksten en dan staan op mijn andere kaarten wel een tekst.






Ik vind dit een schattig magnolia. Moet hem nog maar eens maken. Eens kijken of ik nog ergens appelpapier kan krijgen. Ik heb nu ook nog een mandje met appels plaatje van Vera gekregen en die moet er natuurlijk ook nog eens erop!!





Je de tijgertje. Wat moet ik daar nu over schrijven!! Hij is prachten en ook zeker de moeite waard om nog eens een keer temaken, maar dan een 'stoere' tijger.

Zo dit was weer mijn paar kaartjes voor vandaag. Ik ga nog eens kijken of ik nog een paar oudere kaartjes hebt.

Maar morgen of overmorgen komt er een nieuwe kaartje op die ik af gelopen zaterdag heb gemaakt. Samen met mijn crea vriendinnen!!!  Maar daar over van de week meer!!!

Groetjes Carolien

zondag 18 maart 2012

Zo hierbij het kaartje van 1 van de afdrukjes ie ik al af had. Zo is ie geworden



Ik weet helaas de kleuren niet mee maar het papier is van Maja Design Life in the Country.
En de hartjes stans is van Cheery Lynn. En de bloemen heb ik ooit eens op een beurs gekocht en het lint ook.
Hopelijk vinden jullie hem ook leuk. Ik ben er zelf tevreden mee

Groetjes Carolien

donderdag 15 maart 2012

Jaaaaaaaa,

ik heb mijn eerste volgster binnen. En het is niemand minder dan Vera van VERASCRAP( ook een blog om eens op te kijken)!!!

Bedankt Vera

woensdag 14 maart 2012

Goede dag,

Ik hou effe snel de foto's neerzetten van de kaarten die ik al heb gemaakt met de afdrukjes uit mijn eerdere berichtje. Hij is nog niet helemaal af ik moet een paar bloemen (groene) zien te schoren maar ik ben erg tevreden erover!!!


Hier ie ie dan!!!

Groetjes Carolien

zondag 11 maart 2012

Ingekleurd




Ik heb van de week al een paar plaatjes ingekleurd. Hier boven zie je er een paar!!! En van 2 ervan heb ik er iets van gemaakt.

Groetjes Carolien

zaterdag 10 maart 2012

Zo dan is het nu zo ver!! ik ben begonnen met een blog. Misschien vinden andere het ook leuk om te zien, maar ik doe het ook voor me zelf. Dan heb ik zelf alles mooi op de pc staan!!! Nou ik ga eens verder met ontdekken van blog!!!!

Groetjes Carolien