.CAROLIEN

maandag 16 april 2012

Draak story

Goede dag mensen,

Zo hier ben ik nog een keer weer!! Ik heb nu toch een gave kaart gemaakt(al zeg ik het zelf). Met mijn scrap vriendinnen hadden we het idee we gaan een opdracht doen thuis. Want helaas laat een van de dame het afweten hihihihihi(het is namelijk camping tijd) Dus kunnen we voorlopig niks meer op zaterdag doen en ik ben door de week de spelbreker (werk)hihihihi. Dus kwamen we op het idee we bedanken een opdracht en dan eens kijken wat we er dan van bakken!! We hebben nu voor de afdruk van de draak/dino gekozen en zie hier mijn resultaat!!!







Ohhh ik ben er zo trots op!!!Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt

Draak/Dino                                          Meisje met Boog
Lijf BV 20,23,25                                  Lichaam R20 E00, 02
Wangen R20                                         Haar E42, 43, 44
Vinnen C 9,7,5                                     Jurk R85, 83, 81
Buikstrepen C 9,7,5                             Schoentjes band+ jurkje kokerband R39,37,35
Hart R 29,27,24                                   Koker RV 95, 93, 91
Vleugels C 5,3 & stickles                      Boog C 9, 7, 5
Tanden & Nagels R85, 83 81

Kasteel

Dak C 7, 5, 3 & R39 ,37, 35
Deur E35,34,33
Gras  G16, 17, 19
Muur BV 25, 23, 20
Lucht BG 000
Stenen & pad C 9,7,5

Zo dat waren de kleuren en nog wat bloemen en hoekjes boven in en een vlindertje,lint en plakparels!!!
En Vera vroeg of ik ook een keer met de wedstrijd van http://duymelot.blogspot.com/ mee wou doen. Dus heb ik een easelkaart ervan gemaakt!! Ik moest het eerst opzoeken hoe je dat maakte en toen vond ik het model met een trapje erin dus dacht dat is ideaal voor mijn creatie.

Nou dat was hem weer kijk eens op de blog van mijn vriendinnen voor hun creatie van de draak/dino hun blog zijn  http://verascraps.blogspot.com/ en http://cardsbyliesbeth.blogspot.com/
(ik weet niet wanneer Liesbeth hem erop zet maar hou het in de gaten dat is ook een mooi en die van Vera komt waarschijnlijk woensdag)

Groetjes Carolien

zaterdag 7 april 2012

Heel erg rose

Goede dag,

Ik had deze kaart nog klaar liggen. Ik had hem vorige week al gemaakt en vandag heb ik er geen gemaakt dus ik dacht plaatst hem nu. Ik vind hem zelf wel aardig geworden. Kijk zelf maar


Hij is wel een beetjes roze geworden. Ik heb eens de kleuren opgeschreven.
Huid E 00, 02  Wagen R20
Haar E42, 43, 44
Pakje R81, 83, 83
Sokjes RV91, 93, 95
Schoentjes RV 32, 34
Vleugels V01, 000, 0000
Hartjes RV29

En ik heb ook nog wat stickles gebruikt. Roze bloemen lint en van de doorzichtig draad met daar aan parels(ik weet niet hoe ze heten)

Ik hoor graag wat jullie er van vinden. En ik wens jullie een fijn pasen!!!!

Groetjes Carolien

vrijdag 6 april 2012

Pasen

Goede middag,

Was ik zo druk met de baby kaarten geweest. ( en de boekkaart heeft zijn plekje gevonden op 1 april werd Cas geboren en daar is ie heen) Maar daardoor was ik ook vergeten om nog paas kaarten te maken. IK maak of koop altijd kaartjes met pasen voor kennissen uit oostenrijk.
Dus ik snel iets in mekaar geprutst en hierbij het resultaat




Zo dit is weer mijnj bijdragen van de dag. Ik denk dat ik van de week nog wel een keer weer kom.

Groetjes Carolien

zondag 1 april 2012

Goede dag,

Zo daar ben ik effe weer. Ik had deze week de lastige uitdaging om een kinderkaart te maken. M'n overbuurvrouw was vrijdag uitgerekend. En ja bij de eerste moest ze ander halve week wachten op een kaartje oeps!!! En dat wou ik nu voorkomen.
Ik kwam laatste de nieuwe 3d van forever friends new born en ik was er meteen gek van. Dus ik de knipvellen en bijpassende papier gekocht. Druk bezig geweest met uitknippen!!! Dat ging goed maar toen DE KAART nog!!

Als eerste had ik het idee ik maak een meisje en jongen romper( want we weten nog niet wat het wordt) Ben vrijdag ermee bezig en was niet tevreden erover. Dus gisteren maar een boekkaart gemaakt. Dat leek me ook een leuke uitdaging. Die was klaar en toch maar de romper afgemaakt (niet tevreden) maar zie hier het resultaat


Hij is paars geworden en ze kan hem neerzetten of ophangen ik heb hem dubbel gevouwen!!!!

Maar dit wordt niet de kaart die ze krijgt. Ze krijgt de boekkaart!!!! Daar ben ik het meest blij mee!!!


De voorkant je ziet het niet heel erg goed maar het een groene kaart geworden. Lekker neutraal( vind ik). Als het kindje een korte naam krijgt( en dat denk ik het eerste meisje is maud kort dus) Kan dat nog onder bij de hart. En dan nu de binnenkant



Die is groen en bruin(ook helaas niet goed tezien) Achter het beertje is het licht bruin met lichte glitters en de waslijn heb ik er tussen de vouwen gehangen lukt het net echt opgehangen. En die zijn bruine met geel. En de bloemen zijn heel apart kleur groen!!
De andere pagina is ook groen met geel en mijn moeder wil er een paar sokjes insteken( dat doet ze bij iedere geboorte sokjes of slabbertje) En op het vel erachter moet nog lint aan en dan kan ze onze namen erop schrijven!!!

Nou dat was hem weer hopelijk kun je iets van mijn foto's maken!!!

Groetjes Carolien